Поддржувачи

Македонскиот невладин сектор дава широка поддршка за одржувањето референдум на кој граѓаните од општина Центар ќе се излезат за да одлучат дали ќе се задржи сегашниот изглед на фасадата на ГТЦ. Досега јавна поддршка иницијативата доби од 20 организации. Доколку сакате да ја поддржите иницијативата слободно можете да не иконтактирате преку нашата Facebook страница: #ГоСакамГТЦ