Прва координативна средба на волонтери

Во саботата се одржа и првата координативна средба на волонтерите за кампањата за зачувување на ГТЦ. По серијата прашања, одговори и дискусии околу актуелните теми поврзани со самиот референдум волонтерите се поделија во тимови и започнаа со организација на првиот настан за одбележување на почетокот на кампањата.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *