новости

Студентите предаваат за ГТЦ!

Во четврток (09.04) со почеток во 18 часот студентите од Архитектонскиот факултет во Скопје ќе одржат прошетка и предавање низ ГТЦ. Прошетката започнува на платот во ГТЦ од страната на Жена Парк.

Read More